Growth hormone test

orkunalpsoy

New Member
Arkadaşlar, yakın zamanda forumda bulduğum harika bir Türk satıcıdan sinatropin ve jenerik büyüme hormonu (GH) satın aldım. İkisini de yutmadım ve herhangi bir yan etki yaşamadım. Doktora gidemediğim için kendim denemek istedim, bu yüzden bir akşam 10 ünite sinatropin enjekte ettim ve ertesi sabah kalan 12 üniteyi enjekte ettim. Yine hiçbir yan etki olmadı. Sonra kalemi attım ve jenerik GH'yi aldım. Daha kaliteli olabileceğini düşünerek ve kendime zarar vermek istemediğim için o akşam 6 ünite daha enjekte ettim ve sabah hiçbir şey olmadı. Sonra ertesi sabah 10 ünite daha enjekte ettim. Beş saat geçti ve hala hiçbir etki yok. Sadece sol ayak parmağımda gece boyunca hafif bir değişiklik oldu, hepsi bu. Mantıksal olarak, vücudun 48 saat içinde yaklaşık 40 ünite büyüme hormonunu sıfır yan etkiyle alması mümkün mü? Her iki ürün de, özellikle jenerik GH'nin son partisi, özel bir Janoshik testine sahip. Sorun bende mi? Bunları kullanan başka biri var mı?

Arkadaşlar, yakın zamanda forumda bulduğum harika bir Türk satıcıdan sinatropin ve jenerik büyüme hormonu (GH) satın aldım. İkisini de yutmadım ve herhangi bir yan etki yaşamadım. Doktora gidemediğim için kendim denemek istedim, bu yüzden bir akşam 10 ünite sinatropin enjekte ettim ve ertesi sabah kalan 12 üniteyi enjekte ettim. Yine hiçbir yan etki olmadı. Sonra kalemi attım ve jenerik GH'yi aldım. Daha kaliteli olabileceğini düşünerek ve kendime zarar vermek istemediğim için o akşam 6 ünite daha enjekte ettim ve sabah hiçbir şey olmadı. Sonra ertesi sabah 10 ünite daha enjekte ettim. Beş saat geçti ve hala hiçbir etki yok. Sadece sol ayak parmağımda gece boyunca hafif bir değişiklik oldu, hepsi bu. Mantıksal olarak, vücudun 48 saat içinde yaklaşık 40 ünite büyüme hormonunu sıfır yan etkiyle alması mümkün mü? Her iki ürün de, özellikle jenerik GH'nin son partisi, özel bir Janoshik testine sahip. Sorun bende mi? Bunları kullanan başka biri var mı?
Speak English or die!! this is an English forum so translate it to English, me personally I just skip over these type of messages because I'm not gonna take the time to translate it myself (and its really easy "BUT") and I'm sure a lot of other people won't either you might get better results and answers if you adhere to what kind of forum this is "ENGLISH PLEASE".....

Mesajı İngilizceye çevirdim ve gönderdim, şimdi şoktayım. Bu ikinci denememdi ve yemin ederim İngilizce olarak gönderdim. Tekrar deneyeceğim. Özür dilerim. Bunu nasıl sileceğimi bilmiyorum ama neyse.
İngilizce konuşun ya da ölün!! Burası İngilizce bir forum, bu yüzden İngilizceye çevirin. Şahsen ben bu tür mesajları kendim çevirmek için zaman ayırmak istemediğimden (ve gerçekten çok kolay "AMA") geçiyorum ve eminim birçok kişi de öyle yapmayacaktır. Bu forumun amacına uygun olarak "LÜTFEN İNGİLİZCE" konuşursanız daha iyi sonuçlar ve cevaplar alabilirsiniz...

Back