HGH side effects: blood sugar & carpal tunnel syndrom

MERHABA,

6 Aralık'tan beri yatmadan önce 5 IU HGH alıyorum. Başlangıçta her şey yolundaydı.

Karpal tünel sendromu 1 hafta sonra ortaya çıktı ve o zamandan beri kötüleşti. İlk başta ellerim geceleri uyuşuyordu, şimdi ise gündüzleri parmaklarımı hissedemiyorum.

İkincisi kan şekerim. Başlangıçta 80 mg/dL - 90 mg/dL arasında iyiydi. Ama şimdi hep 100'ün üzerinde, çoğunlukla 105-110 civarında.

Ayaklarım ve ellerim bir haftadır şişmiş durumda ve ayakkabılarım küçük gelmeye başladı.

Boyum 187 cm, kilom 103 kg ve vücut yağ oranım %13-14 civarında.

PED'ler:
250 mg Test EOD
100 mg Drosta EOD
100 mg NPP EOD
25mg Exe EOD

Her gün 25 dakika kapalı alanda bisiklet sürüyorum ve 10.000 adım atıyorum. Beslenmem sağlıklı ve her gün için planlı bir yemek programım var.

Ne yapmamı önerirsiniz? Büyüme hormonunu 1-2 hafta bırakıp düşük dozla (örneğin 2 IU) tekrar başlayıp yan etki yaşamayacağım bir doza yavaş yavaş mı çıkarayım? Yoksa farklı bir şey mi?

Teşekkür ederim!
İlk büyüme hormonu kullanmaya başladığında yan etkiler yasiyormuydun? Yan etkileri ne zaman yaşamaya basladin? Bende yüksek doz vuruyorum ama tık yok.

Onu çöpe atın, ben de size kullanılmayan büyüme hormonunu nasıl doğru şekilde imha edeceğinizin adresini göndereyim. ;)

Ama evet, diğerlerinin de belirttiği gibi, dozu 2 IU'ya düşürün ve kan şekerinizi takip edin. Ben geceleri 4 IU kullanıyorum ve açlık kan şekerim 92 civarında. 100'ün üzerine çıktığında endişelenirim. Ayrıca Berberin ve Reta/Tirz gibi bir GLP-1 inhibitörü de kullanın.
Dostum hiçbir şeyi soracağım. Ben büyüme hormonu kullanılırken aynı zamanda tirzepatid aracıdır. Düşük tuz ve düşük karb diyetinde. Ve neredeyse test için 24 saat içinde 20 gün boyunca connatropin vurdum. Hiçbir ses yok, hiçbir yan etki yok. Sonra sıvı zarar görmüş olabilir diyip jenerik toz aldım ve bir gece 8 ünite vurdum. Gece uykum çok kötüydü saat başı dayak yemiş gibi uyanıyordum ve sadece ayak parmağım elleniyordu gece birkere. Bu nedenle tirze ve düşük karb diyeti yan etki profilini değiştirebilirmi? Forumlardaki güvenilir ve janoshik testli bir satıcıdan aldır etkili olabilirmi? Sadece başlangıç tozu 2 hafta tirzepatide

Sponsors

Back