Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Hmmmm...let's just hope for the best man, hopefully you're ok, since you went with regular mail. I went express, I wouldn't think that would make a difference, but you never know...keep us updated bro.
Tracking updated and my pack is in my city, so hopefully tomorrow.
Planning to video opening the damn thing to avoid any drama if something did get seized.
Good deal buddy! What did you order?Tracking updated and my pack is in my city, so hopefully tomorrow.
Planning to video opening the damn thing to avoid any drama if something did get seized.
[Quote = "Pharmacom Labs, po: 1259815, członek: 69030"] Chcesz prawdę? Właściwie to obiecał mu premię za tę porażkę z USPS. Oferowane w pierwszych 1 NPP i jeden testowych P fiolek, ale poprosił o 2 masterons a później 1 mix 2. zgodziłem. To był powód. Wysłałem zapytanie do spedytora w Chinach, a on doublechecked informacji przez mojego szefa, który skontaktował się ze mną i ostro regected w tym 3 fiolki jako bonus. On areed p tylko jeden maszt fiolkę. Próbowałem go przekonać, pokazał to zdjecie VI Mix 2 fiolki, powiedział, że jest to normalne, mamy przemysłowych i naciśnij perlenia co nie Jewlry Maschine. Naciśnij crimps 2000 fiolek na godzinę, więc czapki i fiolki są ot zawsze prawidłowo ustawione. W związku z tym, takie rzeczy zdarzają się w każdej partii. Sprawdziłem na forum i znalazłem dużo zdjęć. Kilka przykładów są przymocowane.
[/ SPOILER]
Oraz informacja, fiolek na sprawdzanie kodów Zdjęcia są. Zwykle takie fiolki są wysyłane do krajów rozwijających się, Chłopaki nie absolutnie do not care, jak wyglądają fiolki, używają i mają absolutnie żadnych problemów. Ale to jest po prostu niemożliwe, aby zatrzymać cały czas tam i sprawdzić wizualnie każdą fiolkę. Osobliwości absolutnie Don`t wpływ jakość oleju zaciskowe. Tak, pokazałem zdjęcie do szefa i przekonał go do wymiany po prostu nie powodować paniki tutaj, zgodził się, ale po raz ostatni. To było na prawdę o tym, dlaczego zmieniłem go. Wszystkie laboratoria, pracownie, gdzie duży sprzęt w prowadzeniu szybki, mogą mieć i mają takie problemy. Wszyscy producenci mają takie rzeczy, nikt nie mashine ma 100% współczynnik efektywności. Wystarczy zapytać, ile procent wadliwych towarów mają duże producentów ... nie wiem co, smartfony, samochody, itp same procesory. AMD produkuje 4 procesory, ma porażek, co powoduje tylko 3 rdzenie i funkcjonowania jeden złamany i sprzedają taniej jak processoers klasy ekonom. Tylko marketing. Te procesory są niczym innym, jak odrzuca. Ale oni sprzedają je jednak ... Absolutnie każdy producent ma. Nie jesteśmy wykluczenia. Odrzuca jednak może być różny, co wpływa na jakość treści i które nie. Tego rodzaju zacisk absolutnie nie ma wpływu na jakość produktu w żaden sposób. Staramy się filtrować takich fiolek i jak powiedziałem wysłać je w większych zamówień do krajów rozwijających się. Ale to jest niemożliwe, aby dokładnie sprawdzić zaciskania każdej fiolki. Za minutę Maschine ponad 30 fiolek pofałdowania. I to jest tylko jeden! Mamy wiele z nich działa simultaniously.
Szwy się poważnym forum, każdy może powiedzieć, kto, co chce ... Jest naprawdę dobry i poważny forum w Rosji. Podobne do Ciebie, bardzo surowe i dotkliwe publiczność, professoinal kulturystów, wiele krytyki, itd. Ale jest jedna osobliwość tam. Jeśli manifest coś przeciwko komukolwiek, są najpierw pokazać, kim jesteś i co osiągnąłeś w tym sporcie, a po drugie mają dowody na swoje słowa. Brak Świadczy przewidziane w ciągu 3 dni, a nigdy nie będziesz w stanie korzystać z tego forum. W ramach swojej accaount i adres IP. Tak więc, zanim zamanifestuje takich niesprawdzonych rzeczy, byłby tak miły, aby zapewnić dowodzi. A jeśli nie masz, proszę zamknąć. A w międzyczasie zapewnić moim udowodni, że:
[/ SPOILER]
W ten sposób jesteśmy w stanie dostarczyć naszym fiolek do USA. A my w żadnym wypadku nie wysyłamy otwarte fiolki lub duże butelki do Vill fiolek od nich. Ponosimy pełną odpowiedzialność za zachowanie zdrowia. Ale nigdy i nigdzie się znaleźć raporty, dotyczące szkód spowodowanych przez nie higieniczny stan naszej oils.It jest po prostu niemożliwe, wszystkie surowce są sprawdzane i fiolki są sterylizowane.
Jest to jeden z pierwszych błędów drukarskich wykonane przez Pharmacom. Tak, produkuje ponad jedną fiolkę z takimi etykietami roku
[/ SPOILER]
I w dziwny sposób nikt nie zauważył prawie rok. Dopiero kilka dni temu otrzymaliśmy informację zwrotną na temat tego błędu w druku i nakazał forum ewolucyjnej nowe etykiety, które wyglądają poprawne.
[/ SPOILER] W rzeczywistości 1 fiolki Pharmabol ma 1 Gramm Dbol.
nie jest zdrapka z kodem na butelki fałszywego produktu
Sorry Johnny but your situation sounds suspicious. If It was me i would honor your order but would cut you off after that. Sorry just my honest opinion.
Sorry Johnny but your situation sounds suspicious. If It was me i would honor your order but would cut you off after that. Sorry just my honest opinion.
Well buddy, your situation sounds suspicious too...if I were you, I'd quit hitting the glass donger. My honest opinion.Sorry Johnny but your situation sounds suspicious. If It was me i would honor your order but would cut you off after that. Sorry just my honest opinion.
If you're asking me, that's about right, it should clear soon. But you never know, I've heard stories of customs letting a ton of packages pile up, before they release them, too... I will say this, I'll never order anything coming out of China ever again!On your ems orders how long has it stayed in customs for .im at 3 business days in customs so far.
Talking about the one that wanted more free shit.Wow, so much bullshit in 3 sentences.
If you're asking me, that's about right, it should clear soon. But you never know, I've heard stories of customs letting a ton of packages pile up, before they release them, too... I will say this, I'll never order anything coming out of China ever again!
Everyone had good experiences with basicstero?
DunneEveryone had good experiences with basicstero?
Dunno. Inquiry minds want to knowEveryone had good experiences with basicstero?
Have you read This thread? You could answer that yourself with a little reading!!Everyone had good experiences with basicstero?
Well read the thread, jackwagon! That wasn't me! You should know wtf you're talking about, before you just post shit, half cocked...Talking about the one that wanted more free shit.
Wasn't talking about you on the free shit. Was talking to nitroWell read the thread, jackwagon! That wasn't me! You should know wtf you're talking about, before you just post shit, half cocked...